Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via WyTegearre.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Via de site heb ik een hele leuke lieve man ontmoet. Na een tijdje berichten uitwisselen, hebben we afgesproken voor een eerste date. De romantische match liet van mijn kant nog even op zich wachten, maar die is uiteindelijk toch gekomen. Inmiddels zijn wij een stel en zijn wij bezig om onze toekomst samen uit te stippelen.
Tiny & Wim
Ik ben fantastisch geslaagd ondanks mijn 75 jaar. Ik dacht zelf, het zal wel niks worden. Maar het werd dus wel iets! We hebben zeer veel overeenkomsten. Ik prijs jullie site aan bij mensen die ook alleen zijn.
Joke & Hans
Ik heb iemand leren kennen terwijl we niet eens ver van elkaar af wonen. Maar anders hadden we elkaar nooit ontmoet en nu wel. Ik kan niet vertellen hoe blij ik ben. De tijd zal het leren maar uiteindelijk wil niemand alleen zijn. Ik wilde dit even delen en succes met de site!
Femke & Kenny
Ik was net lid geworden hier en zag de foto van Richard waarop ik meteen heb gereageerd. Nog dezelfde dag kreeg ik een mail terug en vroeg hij waar ik woonde. Ook toevallig, we woonden ook nog vlak bij elkaar. Mijn foto had hij niet eens goed kunnen zien want die was nog niet eens goedgekeurd, hij heeft met een vergrootglas geprobeerd het duidelijker te krijgen, maar zijn gevoel voor mij was sowieso meteen al goed en de volgende dag om half twee kwam Richard bij mij het tuinpad oplopen. Ik was helemaal blown away, wat een knappe vent *bloos*. Koffie gedronken en zo gelachen ook, echt een heerlijke middag gehad. Nadat hij weg was kreeg ik een Appje met de vraag: wanneer zien we elkaar weer? Ik dacht wat dacht je van morgen :-). We zien elkaar nu nog dagelijks en het gaat hartstikke goed, zo straal verliefd dat we zijn en wil hem ook nooit meer kwijt! Ik ben dus maar een paar dagen lid geweest van de site totdat ik mijn grote liefde hier vond!
Chelle & Richard
Donkere wolken boven je hoofd. Je ziet het niet meer zitten en houd het niet meer droog. Verdriet is het enige wat je voelt en ziet. Houdt het dan nooit op dat vreselijke verdriet. Maar zo ineens een lichtpuntje aan de horizon. Zou het kunnen gebeuren? Wist niet meer dat het kon. En daar was jij, waar kwam je vandaan. Mag ik het hopen zie je me staan? Een soulmate voor het leven, heb ik toch iemand die ik liefde kan geven. Dankbaar ben ik voor jou, dat jij in mijn leven bent gekomen en waar ik zoveel van hou!
Janny & Luuk
Na een tip van een kennis heb ik me op deze site ingeschreven en heb ik meteen geprobeerd contact te maken met andere deelnemers. Er kwamen in het begin wel leuke reacties maar ik had nog geen foto geplaatst. Na het plaatsen van een foto heb ik een aantal malen een leuk contact gehad. Er was echter niet de bekende "klik".
Tot ongeveer een maand geleden. Toen kreeg ik een berichtje waarop een leuke chat-gesprek volgde.
Na een tiental berichten over en weer hebben we iets afgesproken bij haar thuis. Het werd een gezellige avond die we niet snel zullen vergeten.
Een week later hebben we samen het weekend doorgebracht en over onze levens en problemen gesproken. Toen wisten we het zeker; we gaan ervoor! Wij samen met de kinderen.
We willen weer vooruit kijken. We zijn weer blij en laten het verleden achter ons.
We kunnen andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten deze site van harte aanbevelen.
Lieuwe & Ingrid
Successverhaal van Gert & Fay
Ik heb enige tijd geleden een hele leuke date gehad. Ik heb haar ontmoet op jullie site en het klikt bijzonder goed.
Gert & Fay
Bij de vraag of ik mijn succesverhaal met jullie wilde delen, aarzelde ik geen seconde natuurlijk omdat ik dolenthousiast ben over mijn cupi-kadootje dankzij deze relatie site.
Ik heb een aantal maanden op de site gestaan en kreeg erg veel leuke reacties en berichten. Erg leuk en gezellig maar de ware voor mij kwam maar niet voorbij. De kans is wel erg groot dat ik een wel heel kritisch gevalletje ben, dus dat kan ik de mannelijke deelnemers niet kwalijk nemen.
Mijn inschrijving zou al verlopen zijn ware het niet dat ik toch nog even door mocht daten van hogerhand. Op dat zelfde moment mocht mijn aanstaande (ja, we gaan ervoor!) toevallig 3 dagen gratis proefdraaien op de site. Hij reageerde op mij met een lief berichtje en binnen de 3 dagen dat hij VIP-toegang had, leken wij al voor elkaar te zijn bestemd. Al moet de tijd dit nog uitwijzen natuurlijk. We zijn super gelukkig en heel erg dankbaar dat dit ons is overkomen!
Marietta & Willem

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!